Serbarea de Craciun: Grupa Buburuzelor si Grupa Licuricilor

Serbarea de Craciun: SONY DSC

Cu mare drag ne-am reunit cu totii in aceasta saptamana – copiii si parinti la Grupa Buburuzelor si Licuricilor pentru a ne bucura impreuna de magia sarbatorilor! Copiii s-au pregatit din plin, de aproape 3 saptamani lucreaza cu spor pentru Bazarul de Craciun: obiecte traditionale de Craciun, frumos decorate, hand-made 100% de catre manutele copiiilor! Parintii au avut de unde alege: braduti de ceramica cu suport pentru lumanare, felicitari in culori asortate, reni, oameni de zapada si multe alte decoratiuni ce aduc in casa noastra, pe langa bucuria de a le privi, energia si inocenta copiiilor si gandurile lor bune cu care au insotit fiecare realizare :-).

Bazarul este organizat ca o expozitie cu vanzare, iar sumele obtinute sunt folosite atat in scop caritabil – ele vor merge catre Fundatia Arsenie Boca iar prin fundatie, catre familii si copii ce au mare nevoie de sprijin – cat si pentru organizarea unei petreceri-surpriza pentru copii.

Tot in cadrul serbarii, copiii au avut un moment frumos de schimb de cadouri: ei au extras biletele cu numele colegilor, cu ceva vreme inainte, astfel incat s-au putut pregati ca in aceasta zi fiecare copil sa fie „Mos Craciun”pentru un coleg de-al sau. Invatam astfel sa daruim si sa primim bucurie de la oamenii dragi din viata noastra.

Apoi, un grup de 8 colindatori au venit sa ne aduca in gradinita atmosfera de colinde cantate la gura sobei, in ii traditionale romanesti si cu zambet pe buze; si parintii, dar si copiii au urmarit fascinati recitalul iar copiii au vrut la randul lor sa colinde – Domn, domn sa-naltam!

Am plecat de la serbare pastrand in suflet bucuria din ochii copiiilor; le multumim parinitilor si bunicilor ce ne-au fost aproape – nu a fost simplu sa incapem cu totii in sala de clasa a copiiilor, dar cu siguranta ne-am simtit bine primiti in mediul lor :-). Ioana S, Anca, Ioana C, Andreea, Alina si Vicky au lucrat impreuna pentru o sarbatoare reusita iar la final, emotionate, au primit multumirile noastre,

Va uram Sarbatori Fericite in care totul sa mearga asa cum va propuneti,

Echipa Monterra

About Echipa Monterra (123 Articles)
Suntem alături de copil în procesul dezvoltării, îl ajutăm să înțeleagă lumea înconjurătoare, îl sprijinim să fie independent, să se respecte atât pe sine cât și pe ceilalti, să facă alegerile potrivite, pentru ca în final să își găsească propriul rol în comunitate.

Comentarii

Adresa de e-mail nu va fi publicata.


*