Școala Monterra angajează Profesor (învățământul primar)

Şcoala şi Grădiniţa Monterra se lărgeşte şi caută noi membri ai echipei – oameni ce vor să schimbe lucrurile şi să facă educaţie de calitate. Recrutăm Profesorul pentru Învăţământul Primar dornic să facă parte din echipa Monterra.  Vă aşteptăm alături de noi să creştem Montessori!

Angajăm profesor pentru învățământul primar

Candidatul ideal este cel care împărtăşeşte valorile instituţiei noastre în relaţia cu copiii: Acceptare, Respect, Competenţă, Prietenie. Consideră copilul o persoană competenţă ce are nevoie de un ghid pentru a-şi atinge întregul potenţial. Construieşte relaţii autentice şi ştie să creeze un mediu liber, dar cu reguli clare şi însuşite. Îşi doreşte să se auto-perfecţioneze şi să se dezvolte personal şi profesional.

Cerințe:

  • diplomă de profesor pentru învăţământul primar şi preşcolar
  • minim 2 ani de experienţă la clasă în lucrul cu copiii; deschidere înspre alternativele educaţionale
  • cunoaşterea aprofundată a limbii engleze
  • cunoştinţe de psihologie/comunicare asertivă
  • interes pentru dezvoltarea personală şi a copiilor

Ofertă:

  • oferim un mediu de lucru atractiv în care fiecare angajat este respectat şi însoţit în dezvoltarea personală
  • încurajăm independenţa şi creativitatea în managementul procesului educativ şi al clasei de elevi
  • punem mare accent pe instruirea continuă, prin sesiuni de training intern şi/sau extern
  • ne dorim colaborări pe termen lung, prin care construim o comunitate benefică pentru toţi cei implicaţi
  • pachet financiar atractiv în funcţie de calificări

Aplică acum!

Rugăm candidații sa atașeze și o scrisoare de intenție în care să își motiveze interesul pentru metoda Montessori. Asteptăm CV-urile împreună cu scrisoarea de intenție pe adresa de email  contact@aicicrescmontessori.ro. Oferta este pentru București.

Descrierea companiei:

La Monterra ne propunem să însoțim copilul în procesul de creștere și împlinire personală, pentru a își atinge întregul potențial. Prin metode și practici moderne de comunicare, prin crearea unui mediu sigur și stimulant, urmărim să dezvoltăm în copil încrederea în sine, independența și plăcerea de a învăța care să îl însoțească întreaga viață. Școala Monterra este un loc în care copiii pot fi curioși, angajați, susținuți și înțeleși, ghidați doar în învățare și nu împinși, constrânși, măsurați.

Aflați mai multe despre noi pe: www.scoalamonterra.ro

Echipa Monterra

About Echipa Monterra (94 Articles)
Suntem alături de copil în procesul dezvoltării, îl ajutăm să înțeleagă lumea înconjurătoare, îl sprijinim să fie independent, să se respecte atât pe sine cât și pe ceilalti, să facă alegerile potrivite, pentru ca în final să își găsească propriul rol în comunitate.

Comentarii

Adresa de e-mail nu va fi publicata.


*