Resurse Parenting (iulie-septembrie 2016)

Resurse Parenting

Ne propunem ca periodic să adunăm într-un articol dedicat toate informațiile interesante legate de subiectul ”Parenting” postate pe paginile noastre de Facebook (grădiniță și școală). La Monterra credem în faptul că acasă este principalul loc de formare al copilului și ne vedem astfel parteneri cu părinții în educarea fiecărui copil.  Ne dorim  să construim o comunitate alături de părinți, în care să creștem împreună în spiritul acelorași valori. În cadrul acestui demers încercăm să construim o resursă bogată pentru cei interesați de această abordare.

How to raise successful kids – without over-parenting

Tendințe din ce în ce mai întâlnite în educație – cu principii pe care le regăsim și la Școala Monterra : învățare în context, lipsa temelor sau a notelor, educație centrată pe copil. – Scoala unde elevii nu au orare, nu primesc note si isi aleg singuri materiile pe care vor sa le studieze

Babies chew on subtle social, cultural cues at mealtime

Study: Controlling parents have maladaptive perfectionist kids

”These are the days. We’re in them, living them. Right. Now.”

What Babies Know About Physics and Foreign Languages

About Echipa Monterra (125 Articles)
Suntem alături de copil în procesul dezvoltării, îl ajutăm să înțeleagă lumea înconjurătoare, îl sprijinim să fie independent, să se respecte atât pe sine cât și pe ceilalti, să facă alegerile potrivite, pentru ca în final să își găsească propriul rol în comunitate.

Comentarii

Adresa de e-mail nu va fi publicata.


*