Resurse Comunicare (iulie-septembrie 2016)

Resurse Comunicare

Ne propunem ca periodic să adunăm într-un articol dedicat toate informațiile interesante legate de subiectul ”Comunicare” postate pe paginile noastre de Facebook (grădiniță și școală). La Monterra cultivăm o atmosferă de respect și promovăm comunicarea asertivă atât în relaţia educatoare-copii cât şi in relatia părinți-grădiniță. În cadrul acestui demers încercăm să construim o resursă bogată pentru cei interesați de această abordare.

The Science of Affection: How a Rebel Researcher Pioneered the Study of Love in the 1950s and Illuminated How Parents Shape Children’s Emotional Patterns

What parents say and what their children hear

Things you should say to your kids every day

Atitudinea de grație și curtoazie, respectul,blândețea și conectarea reprezintă un exemplu si oportunitate pentru fiecare copil de a le practica la rândul său și baza unei relații armonioase. – Why Do You Have To Tell Them Five Times?

5 Sure Fire Ways to Stop The After School Attitude

13 kids books to spark conversations about empathy

One little change in how you talk to your kids can help them be more successful.

10 Tips for Peaceful Teaching

About Echipa Monterra (123 Articles)
Suntem alături de copil în procesul dezvoltării, îl ajutăm să înțeleagă lumea înconjurătoare, îl sprijinim să fie independent, să se respecte atât pe sine cât și pe ceilalti, să facă alegerile potrivite, pentru ca în final să își găsească propriul rol în comunitate.

Comentarii

Adresa de e-mail nu va fi publicata.


*