Monterra angajează Profesor Engleză

Echipa Monterra se mărește! Căutăm colegi care să împărtășească valorile instituției noastre în relația cu copiii: Acceptare, Respect, Competență, Prietenie.

Profesor de Limba Engleză pentru comunităţile Montessori 3-6 ani şi 6-12 ani

Căutăm o persoană pasionată de educaţie, interesată să dezvolte permanent cunoaşterea şi motivaţia internă de învăţare a copiilor. Are o abordare creativă a curriculei şi pune pe primul plan nevoile şi interesul copilului.
Comunicarea asertivă şi dorinţa sinceră de a însoţi copilul în descoperirea şi aprofundarea limbii engleze sunt printre principalele criterii de admitere. Oferim un job full-time, 40 de ore/săptămână.

Cerințe:

  • absolvent/ă a Facultăţii de Limbi Străine
  • minim 3 ani de experienţă în lucrul cu copiii de şcoală primară

Ofertă:

  • mediu de lucru plăcut
  • sprijin continuu în dezvoltarea profesională
  • pachet salarial motivant, în funcţie de calificări

Aplică acum!

Așteptăm CV-urile pe adresa de email  contact@aicicrescmontessori.ro. Oferta este pentru București.

Descrierea companiei:

La Monterra ne propunem să însoțim copilul în procesul de creștere și împlinire personală, pentru a își atinge întregul potențial. Prin metode și practici moderne de comunicare, prin crearea unui mediu sigur și stimulant, urmărim să dezvoltăm în copil încrederea în sine, independența și plăcerea de a învăța care să îl însoțească întreaga viață. Școala Monterra este un loc în care copiii pot fi curioși, angajați, susținuți și înțeleși, ghidați doar în învățare și nu împinși, constrânși, măsurați.

Aflați mai multe despre noi pe: www.scoalamonterra.ro

Echipa Monterra

About Echipa Monterra (94 Articles)
Suntem alături de copil în procesul dezvoltării, îl ajutăm să înțeleagă lumea înconjurătoare, îl sprijinim să fie independent, să se respecte atât pe sine cât și pe ceilalti, să facă alegerile potrivite, pentru ca în final să își găsească propriul rol în comunitate.

Comentarii

Adresa de e-mail nu va fi publicata.


*