Materialul de gătit (pentru gustări delicioase)

Fluturașii gătesc de zor! Și este o muncă serioasă, căci ei învață făcând. Învață despre a fi împreună, despre colaborare, despre matematică și cantități, secvențialitate, arome și gusturi și câte și mai câte. Așa se face că, de când am introdus materialul de gătit, avem tot mai des în fața ochilor imagini ca cele de mai jos:

Seamănă, nu? Și totuși sunt din zile diferite, momente diferite…

Copiii de la Grupa Fluturașilor realizează de zor diferite gustări dulci și/ sau sărate. Am cerut ajutorul comunității noastre pentru rețete potrivite și am primit o sumendenie de idei. Interesant este și să le modificăm puțin – copiii descoperă cum mici schimbări aduc gusturi noi și ocazia de a încerca altceva. Recent am adăugat puțină făină de ovăz la rețeta folosită până acum și să am înlocuit afinele cu zmeură. Au ieșit „cele mai bune brioșe din toooooata lumea” 😊.

About Echipa Monterra (122 Articles)
Suntem alături de copil în procesul dezvoltării, îl ajutăm să înțeleagă lumea înconjurătoare, îl sprijinim să fie independent, să se respecte atât pe sine cât și pe ceilalti, să facă alegerile potrivite, pentru ca în final să își găsească propriul rol în comunitate.

Comentarii

Adresa de e-mail nu va fi publicata.


*