Creativitate de 1 Decembrie

Activități creative de 1 Decembrie

Începutul lunii decembrie marchează Ziua Națională a României. Cu această ocazie românii sărbătoresc participând la numeroase evenimente și parade cu această ocazie.

1 decembrie a fost declarată Ziua Națională a României în anul 1990 și are o însemnătate aparte în istoria țării noastre. Anul acesta se implicesc 99 de ani de la Unirea Principatelor Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu Țară Românească, eveniment care a aavut lot la 1 decembrie 1918.

O parte dintre copiii Școlii Monterra au realizat desene așa cum văd ei țara în care trăiesc, învață și descoperă lucruri. Privind lucrările lor, mă bucur să simt că sunt invitată într-o lume unde generozitatea, bunătatea și solidaritatea se îmbină armonios creând o atmosferă caldă sufletului uman. Oamenii sunt mai veseli, mai răbdători și mai atenți unii cu alții. Îmi place această lume pe care o văd în desenele lor și știu că există și în afară lor.

Vă invit și pe voi să vă bucurați privind lucrările copiilor realizate cu sinceritate și răbadare.

Ana-Maria Gălețeanu, asistent Școala după Școală

About Ana-Maria Gălețeanu (4 Articles)
Sunt asistentă la Şcoala după Şcoală şi lucrez alături de copii cu entuziasm şi dorinţă de cunoaştere. Sunt mereu cu zâmbetul pe buze şi în fiecare zi mă las uimită şi încântată de copii.

Comentarii

Adresa de e-mail nu va fi publicata.


*