Aniversarea Itsy Bitsy

La multi ani, Itsy Bitsy!

Amintim și noi cu bucurie un moment special pentru unul dintre colaboratorii noștri: anul acesta sărbătoresc 10 ani de bucurie în familie! ! Aniversarea Itsy Bitsy are loc în preajma unei zile importante pentru Monterra – 5 ani de la înființare, 5 ani de când am pornit pe drumul educației Montessori, prilej de mare sărbătoare împreună!

Ne bucurăm să ne aniversăm împreună: auzim adesea povești ale părinților despre postul de radio preferat al copiilor 😀 și, mai ales, apreciem în mod deosebit promovarea unor informații aprofundate în domeniul parenting – educație. Le mulțumim partenerilor noștri de la Itsy Bitsy pentru susținerea oferită în promovarea educației Montessori de calitate și pentru interviurile și colaborările cu membri echipei Monterra.

La multi ani, Itsy Bitsy, la cât mai mulți ani de bucurie în familie!

Cu drag,
Echipa Monterra

 

Câteva dintre colabărările noastre cu echipa Itsy Bitsy:

About Echipa Monterra (123 Articles)
Suntem alături de copil în procesul dezvoltării, îl ajutăm să înțeleagă lumea înconjurătoare, îl sprijinim să fie independent, să se respecte atât pe sine cât și pe ceilalti, să facă alegerile potrivite, pentru ca în final să își găsească propriul rol în comunitate.

Comentarii

Adresa de e-mail nu va fi publicata.


*