Redirectionare 2 %

Uncategorized

Dupa cum probabil stiti, orice contribuabil poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este doar o parte a impozitului pe venit deja achitat.

Pana pe 25 Aprilie, persoanele care doresc sa sustina activitatea Monterra noastre pot opta pentru sponsorizarea cu 2% din impozitul pe venit. Aceste sume ne-au ajutat si in anii anteriori sa furnizam o educatie de calitate copiiilor prin instruirea permanenta a personalului si achizitionarea de materiale Montessori.
Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariul din anul 2015, sa sprijiniti activitatea Asociatia Lumea Piticilor J&N – Monterra, va rugam sa urmati pasii de mai jos, pana la data de 25 Aprilie 2016.

Va multumim pentru sustinere si dorim sa va informam cu privire la felul in care am investit acesti bani:

  • Am cumparat peste 20 de carti in engleza pentru Biblioteca copiilor
  • Am reconditionat locurile de joaca din sediile Monterra 1 si Monterra 2
  • Am cumparat jocuri pentru activitatile de dupa-amiaza din categoria: jocuri logice,  de constructie, bricolaj, origami

Orice suma primita anul acesta prin 2% va merge catre Biblioteca Copiilor, catre Biblioteca Parintilor si Ariile Curriculare de Arta si Muzica.

Cum se procedeaza?

1. Completati datele pe declaratia potrivita, in functie de sursa dvs. de venit:

  • daca aveti venituri doar din salarii, completati Declaratia 230. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.
  • daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc), completati Declaratia 200.

Anul specificat in formular este 2015, deoarece ne referim la impozitul pe venit din anul financiar incheiat. Formular 230 atasat este precompletat cu datele asociatiei noastre.

2. Formularul completat il puteti lasa la Asistenta Medicala din fiecare sediu, sau la Anca Fagaras in sediul Monterra 1, Ana Tirlea in sediul Monterra 2, Iulia Iacob in sediul Monterra 3.
Vom delega o persoana care va depune toate formularele aduse de dumneavoastra la Administratia Finantelor Publice.

Multumim pentru incredere!
Cu ganduri bune,

Echipa Monterra

Distribuie acest articol:

Facebook
LinkedIn