Echipa Monterra: Angela Constantinescu

Echipa Monterra

În articolul acesta aflăm multe lucruri despre Angela. Nu are nevoie de prezentare Angi pentru că toți o cunoaștem și ne bucurăm în fiecare zi de prezența ei.

Cum am cunoscut-o eu pe Angela?

Pe Angela am cunoscut-o cu mult timp în urmă, dar îmi amintesc foarte bine acea zi de târg unde într-o curte frumoasă ne-am adunat mulţi oameni veseli împreună cu produsele create de noi. Angela avea un atelier de reciclare creativă. Mi-a plăcut mult ideea de transformare a obiectelor nefolositoare în obiecte haioase, chiar utile. Ea povestea cu multă veselie împreună cu cei de la atelier în timp ce pictau, lipeau şi tăiau.

Nu întâlnesc des oameni foarte deschişi cu care să interacţionez şi să am senzaţia că îi ştiu de mulţi ani. Ştii acea sentaţie, nu? Ei bine, Angela este unul dintre acei oameni cu care te simţi bine şi care te face să te relaxezi. Cum? Nu am idee, dar felul ei de a fi te inpiră şi începi să vezi altfel lucrurile din jurul tău şi fără să îţi dai seama ai deja câteva idei pe care să le pui în practică.

Ce poţi face cu două mâini dibace?

Eu: Ştiu că eşti o fire deschisă şi te laşi inspirată de locuri şi oameni. Ce îţi place să faci?

Angela: Să creez lucruri deosebite din obiecte aruncate. Asta îmi place cel mai mult. Inspiraţia vine când văd obiectul şi mă gândesc la utilitatea lui. Atunci încep să decupez, să lipesc şi să pictez. Îmi place să susţin ateliere de reciclare creativă şi să interacţionez cu oamenii, atât cu adulţii, cât şi cu cei mici.

Momentele cu familia mă inspiră

Angela: Fie că este o zi lucrătoare sau o zi de week-end, pe mine mă relaxează ceea ce fac. Când iau pauză de la atelier, de la meşterit, mă relaxează momentele de drăgălăşenie cu familia mea. Ador momentele noastre zilnice care mă fac fericită şi mă inspiră în tot ceea ce fac.

Eu: Pe lângă pasiunea de transformat obiecte, citeşti, călătoreşti?

Angela: Iubesc să văd locuri noi, să descopăr istoria în toată frumuseţea ei, să împart cu cei dragi un răsărit de soare la mare sau un cer plin de stele la munte. Îmi place să citesc, în rarele momente în care sunt singură.

Prefer spontaneitatea din viaţa mea

Eu: Ce planuri ai pentru acest an?

Angela: Eu nu îmi fac planuri. Îmi place să trăiesc fără să plănuiesc (în amănunt) detaliile vieţii mele. Cineva a spus la un moment dat “viaţă se întâmplă în timp ce tu îţi faci planuri”. Sunt de acord cu această vorbă şi prefer pe plan profesional să mă las surprinsă de oportunităţile care vin către mine.

Uite aşa i-am luat interviu Angelei. Mi-am zis că trebuie să scriu despre ea şi să va arăt câteva imagini cu lucrurile reciclate. Dar mai bine vă invit să îi răsfoiți pagina de facebook „Ce poți face cu două mâini dibace” unde postează creaţiile personale, dar şi idei pentru cei care încă nu ştiu de unde să înceapă.

Mulţumesc şi sunt recunoscătoare pentru că eşti unul dintre oamenii mei frumoşi descoperiţi şi de suflet.

Ana-Maria Gălețeanu, asistent Școala după Școală

 

About Ana-Maria Gălețeanu (4 Articles)
Sunt asistentă la Şcoala după Şcoală şi lucrez alături de copii cu entuziasm şi dorinţă de cunoaştere. Sunt mereu cu zâmbetul pe buze şi în fiecare zi mă las uimită şi încântată de copii.

Comentarii

Adresa de e-mail nu va fi publicata.


*